Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

Diefstal op de werkvloer in Gent

Diefstal op de werkvloer in regio Gent en op andere locaties, komt regelmatig voor. Dat is niet fijn voor u en uw werknemers. Zowel u als uw andere werknemers zijn er namelijk slachtoffer van. Diefstal op de werkvloer kan gaan van geld stelen uit uw kassa tot goederen die uit een pakjesbedrijf gestolen worden. Daarnaast is het belangrijk dat u eerst uw vermoeden van diefstal van een werknemer van uw bedrijf uit regio Gent bevestigt, vooraleer u actie op uw werk onderneemt.

Wilt u graag diefstal op de werkvloer vermijden? Aarzel niet om ons te contacteren!

20 jaar ervaring in het veld

Garantie op vergunde detective

Aanpak op maat van uw kwestie

Transparantie, efficiëntie en discretie verzekerd

diefstal op de werkvloer

Pak diefstal op de werkvloer aan

Soms sleept diefstal op de werkvloer in een bedrijf jaren aan. Het komt zelfs voor dat uw meest vertrouwde werknemer de dader is. Daarom is het belangrijk dat u het onderzoek aan de privédetective van VDB Investigations overlaat. We zijn namelijk een objectieve partij. Ons detectivebureau uit Gent zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk uw vermoeden van diefstal door een werknemer kunt bevestigen. Het komt ook voor dat de vertegenwoordigers van uw bedrijf hun tijdbesteding niet correct aangeven. Zo stelen ze uw tijd en geld. Wij staan aan uw zijde om die tijdbesteding te controleren. Met onze hulp kunt u snel de werknemer juist aanpakken. Bekijk snel ons plan van aanpak bij diefstal op het werk en schakel onze hulp in.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Contacteer ons en pak de diefstal aan

Zorg ervoor dat uw bedrijf vlot loopt door diefstal op de werkvloer aan te pakken. Het zorgt ervoor dat u minder stress ervaart en u zult weer vertrouwen hebben in uw werknemers. Misschien is er door het vermoeden van diefstal door een werknemer, zelfs een aanleiding tot bedrijfsfraude in uw bedrijf. Bij dat vermoeden onderneemt u zo snel mogelijk actie. Met de hulp van een professionele bedrijfsdetective lost u het vermoeden van diefstal, door een werknemer op de werkvloer zo snel mogelijk op. Neem contact met ons op voor uw eerste afspraak door te bellen naar het nummer 0475 77 17 90!

Ontdek de mogelijkheden

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90
Copyright 2020 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | Privédetective Gent | Privédetective Knokke | Privédetective Brugge