Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

Onbeheerde nalatenschap

Een onbeheerde nalatenschap doet zich voor wanneer een persoon overlijdt zonder een testament achter te laten en er geen bekende erfgenamen zijn. In deze gevallen blijft het vermogen van de overledene ongeclaimd. Bij VDB Investigations uit Gent zijn we gespecialiseerd in het omgaan met dergelijke situaties. Onbeheerde nalatenschappen kunnen een complexe uitdaging vormen, zowel juridisch als praktisch. Ons doel is om een oplossing te bieden die zowel de belangen van de overledene respecteert als eventuele erfgenamen identificeert.

Wilt u graag een detective inhuren voor overspel? Aarzel niet om ons te contacteren!

20 jaar ervaring in het veld

Garantie op vergunde detective

Aanpak op maat van uw kwestie

Transparantie, efficiëntie en discretie verzekerd

bedrijfsfraude gent

De wettelijke procedure bij onbeheerde nalatenschap

De wettelijke procedure rond een onbeheerde nalatenschap varieert per rechtsgebied, maar het omvat typisch een grondige zoektocht naar mogelijke erfgenamen. Indien er geen erfgenamen worden gevonden, wordt de nalatenschap vaak beheerd door de staat of een aangewezen curator. Het is in deze fase dat het inschakelen van een privédetective uiterst waardevol kan zijn. Een privédetective kan helpen bij het diepgaand onderzoeken van de familiegeschiedenis en het opsporen van mogelijke erfgenamen die anders over het hoofd zouden worden gezien.

Hoe wij opzoek gaan naar erfgenamen

Het opsporen van erfgenamen in het geval van een onbeheerde nalatenschap is een taak waarbij nauwkeurigheid en ervaring vereist zijn. Als professionele detective voor particulieren, beschikken wij over de vaardigheden en middelen om deze zoektocht effectief uit te voeren. Dit kan onder meer genealogische onderzoeken, openbare oproepen en het gebruik van diverse databanken omvatten. Het opsporen van personen is een van onze kerncompetenties. Met onze hulp kunt u rekenen op een grondige en respectvolle benadering. Wij begrijpen het belang van het vinden van rechtmatige erfgenamen en streven ernaar om dit proces zo efficiënt en humaan mogelijk te maken, zodat de onbeheerde nalatenschap een eigenaar vindt.
detective

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Schakel ons als partner in erfgenamenonderzoek in

Wordt u geconfronteerd met een onbeheerde nalatenschap en heeft u hulp nodig bij het vinden van erfgenamen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het nummer 0475 77 17 90. Onze ervaring en expertise in het veld staan garant voor een betrouwbare en effectieve aanpak. We zijn er om u te helpen bij elke stap in het proces, van de eerste evaluatie tot de uiteindelijke oplossing. Met ons aan uw zijde, kunt u rekenen op een professionele en zorgvuldige aanpak bij het oplossen van deze complexe kwesties.

Ontdek de mogelijkheden

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90
Copyright 2020 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | Privédetective Gent | Privédetective Knokke | Privédetective Brugge