Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

Het bewijzen van een contractbreuk in Gent

Als u wilt bewijzen dat er contractbreuk is gepleegd, vertrouw dan op ons detectivebureau uit Gent. Wij zorgen ervoor dat u het bewijs heeft om de situatie goed aan te pakken. Dat bewijs kunt u ook in een rechtszaak gebruiken. Wilt u meer weten? Lees er hieronder meer over.

Wilt u bewijzen van een contractbreuk? Aarzel niet om ons te contacteren!

20 jaar ervaring in het veld

Garantie op vergunde detective

Aanpak op maat van uw kwestie

Transparantie, efficiëntie en discretie verzekerd

bewijzen van contractbreuk

Hoe leveren we de bewijzen van een contractbreuk voor uw bedrijf?

Een persoon of bedrijf komt de verbintenis niet na. Dat is mogelijks door een prestatie niet te leveren of bijvoorbeeld door bedrijfsinformatie te verkopen. We bekijken gedetailleerd wat er precies in uw contract staat en welke inbreuk er is gepleegd. Er zijn heel veel mogelijkheden. Hier kan sociale fraude onder vallen. Vertrouw daarom op onze service. Ons detectivebureau uit Gent levert met garantie de benodigde bewijzen van een contractbreuk. Als u beslist om ermee naar de rechtbank te gaan, kunt u die bewijzen daar ook gebruiken.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vertrouw op onze service

U kunt op de discretie van een privédetective van VDB Investigations vertrouwen. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk al de bewijzen heeft van een contractbreuk, die u bijvoorbeeld kunt ophalen in ons bureau in Gent. Als bedrijfsdetective zorgen we ervoor dat u er zo mee naar de rechtbank kunt. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact op met ons door te bellen naar 0475 77 17 90.

Ontdek de mogelijkheden

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90
Copyright 2020 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | Privédetective Gent | Privédetective Knokke | Privédetective Brugge