Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

Sociale fraude in Gent

Zijn er werknemers sociale fraude aan het plegen in uw bedrijf in Gent? Of heeft u hier enkel een vermoeden van? Misschien kunt u de bewijzen zelf niet verzamelen en heeft u daar hulp bij nodig? VDB Investigations onderzoekt het graag voor u. We weten hoe we deze zaken moeten aanpakken. Bent u benieuwd naar meer? Ontdek het hieronder!

Wilt u sociale fraude opsporen? Aarzel niet om ons te contacteren!

20 jaar ervaring in het veld

Garantie op vergunde detective

Aanpak op maat van uw kwestie

Transparantie, efficiëntie en discretie verzekerd

sociale fraude gent

Wij onderzoeken de sociale fraude

Wat houdt sociale fraude in? Ons detectivebureau uit Gent legt het even uit. Ieder misbreuk op het socialezekerheidsrecht, de sociale bijstand en het arbeidsrecht valt onder sociale fraude. Dat houdt in dat de werkgever bij elk geval slachtoffer is. Misschien heeft uw bedrijf wel nood aan een personeelscontrole en lost dat het probleem op. Of weet u wie de dader is? Dan onderzoeken we die verder en bezorgen we u de bewijzen. Met deze bewijzen heeft u de mogelijkheid om er rechtsreeks mee naar de rechter te stappen. Sociale fraude is eigenlijk gewoon hetzelfde als diefstal op het werk.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Contacteer ons en we starten uw onderzoek op

We zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen. U kunt ons dus op elk moment contacteren. Heeft u vragen over een bepaald onderzoek? We beantwoorden ze graag en we pakken het probleem graag voor u aan. Neem contact op met ons door te bellen naar 0475 77 17 90!

Ontdek de mogelijkheden

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90
Copyright 2020 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | Privédetective Gent | Privédetective Knokke | Privédetective Brugge